onsdag 16 mars 2011

Recept på Italiensk kycklingpasta = D!

4 portioner
300 gram pasta t.ex tagliatelle eller liknande
250 gram fryst bladspenat eller 150 g färsk spenat
2-3 kycklingfileer ca 400 gram
2 vitlöksklyftor
6-8 marinerade soltorkade tomater ca 50 g
smör till bryning
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 och 1 halv dl matlagningsgrädde.
1. Koka pastan.
2. Om du använder fryst spenat
tina och krama ur vattnet.
3. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna.
4. Krydda efter smak med salt och svartpeppar.
5. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde.
Låt det koka ihop några minuter.
Servera såsen med pastan.
Ett tips.
Ta fullkornspasta så blir det genast mycket
nyttigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar